DRU Yoga

"Dat wat aandacht krijgt, groeit."
Wat is DRU Yoga?

Dru-Yoga is een dynamische, vrolijke en ontspannen yoga, die zich kenmerkt door zachte vloeiende bewegingen en een gecontroleerde ademhaling, waardoor het naast een sierlijke ook een krachtige manier is om stress te verminderen. Dru-Yoga is goed voor lichaam en geest, het verjongt je ziel, bevordert je innerlijke stabiliteit en draagt bij aan een mondige positieve levenshouding. Alle bewegingen in Dru-Yoga vinden hun oorsprong in de wervelkolom. Een flexibele en gezonde wervelkolom bevordert je algehele gezondheid. Dru-momenten, momenten van stilte, vormen een belangrijk onderdeel van het bewegingsritme. Dru-Yoga is een zeer toegankelijke vorm van yoga.

Dru-Yoga vindt zijn oorsprong in India en heeft als basis dat vreugde en enthousiasme onmisbare elementen zijn om veranderingen in jezelf te realiseren. Dru-Yoga omvat klassieke yogahoudingen (asana’s), ademhalingstechnieken (pranayama), handgebaren, (mudra’s) positieve affirmaties, heldere visualisaties en krachtige reeksen (Energy Block Release) van houdingen die vloeiend en toch dynamisch uitgevoerd worden. Elke Dru-Yoga les wordt afgesloten met een diepe ontspanning (relaxatie).

Waarom DRU Yoga?

Dru-Yoga is een krachtig middel om fysieke energie en vitaliteit te vergroten; je krijgt meer energie, je uithoudingsvermogen kan verbeteren en je lichaamsbewustzijn kan toenemen. In een Dru-Yogales worden vele spieren gebruikt, ook de lachspieren. Dru-Yoga kan helpen op een positieve manier in het leven te staan; je gemoedsstemming kan erdoor verbeteren, je kan je emotioneel evenwichtiger gaan voelen, negatieve gedachtes kan je kwijtraken en je zelfvertrouwen kan toenemen.

Wat is nu specifiek aan DRU Yoga?
Voor wie is DRU Yoga?

Dru Yoga is geschikt voor iedereen, ongeacht conditie, leeftijd, gewicht, geslacht, ervaring, lengte.
Bij DRU Yoga gaat het niet om presteren, maar om binnen je eigen mogelijkheden je lichaam te bewegen.

Wilt u:
•    Ontspannen in beweging komen?
•    Bewust worden van uw lichaam?
•    Soepele gewrichten en spieren?
•    Een goede lichaamshouding?
•    Meer geestelijke en lichamelijke stabiliteit?
•    Meer zelfvertrouwen?
•    Meer levensvreugde en creativiteit?
•    Meer rust?

Dan is DRU Yoga voor u geschikt!

N.B. DRU Yoga op maat is ook mogelijk.

Mocht u liever individueel Yoga les volgen, passend bij uw specifieke vraag of klacht, dan is dat natuurlijk altijd mogelijk. Neem voor meer informatie hierover contact met mij op via 013 533 28 65 of mail uw vraag naar margot@centrumdezicht.nl